Vis Instruments

Engineering partner

Curriculum Vitae

Tijdens de loopbaan bij diverse bedrijven is een grote verscheidenheid aan machines ontworpen. Uiteenlopend van machines voor de verwerking van bloemzaden tot doseer- en vormmachines voor chocoladedecoraties. Ook op het gebied van projectleiding is het nodige aan ervaring opgedaan. In onderstaand overzicht staat een beknopte beschrijving van de meest in het oog springende activiteiten.

Adres

Noorderdracht 39

1696AC Oosterblokker

Contact:

Telefoon:   +31 (0)6 10464370

E-mail:      info@vis-instruments.nl

Website:    www.vis-instruments.nl

 

Vis Instruments

ing. René Vis

Ontwikkeling van een sorteermachine met gepatenteerd positioneersysteem voor kwetsbare bloembollen (fritelaria) welke met behulp van digitale beelden worden beoordeeld op kwaliteit en afmeting.

Diverse productielijnen voor de chocolade- en zoetwarenindustrie. Van doseer en vormsystemen tot koel- en transportbanen en handlingsystemen t.b.v. de verpakking (bijvoorbeeld mechanische en vacuüm grippers voor robots en lineaire pick en place units)

Onder de tab “projecten” staan meer voorbeelden van recentelijk uitgevoerde projecten 

Realisatie van vermindering omsteltijden van een productielijn voor pindakaas en diverse soorten chocoladepasta door toepassing van o.a. SMED-methode.

Begeleiden van een procesomzetting in een grote verzinkerij, waarbij een minimale bedrijfsstilstand is vereist was en vooral veel draagvlak onder de medewerkers moest worden verkregen.

Projectleiding

Engineering